Princip og brug af batteriopladning og afladningstester

2022-09-27

batteriafladningstesteren er en batteriafladningstester designet til verifikationsafladningseksperimentet, kapacitetstest, daglig vedligeholdelse af batteripakken, teknisk accept og anden jævnstrømbelastningsevnetest.Den er velegnet til vedligeholdelse og inspektion af batterier i kommunikationsbasestationer, understationer og UPS og bruges til batteriaccept, batteritilpasning og rutineinspektion.

Princip og brug af batteriopladnings- og afladningstester

En batteriopladnings- og afladningstester er et instrument, der tester, hvor meget strøm et batteri kan lagre.De fleste af de batterier, der skal måles på markedet, er mobiltelefonbatterier, computerbatterier, tørbatterier samt lithiumbatterier og -akkumulatorer.Hvis kapaciteten af ​​disse batterier ikke kendes, kan der være sikkerhedsrisici, eller der kan være utilstrækkelig strøm, overdreven strøm osv. Batteriopladnings- og afladningstesteren kan dog også have fejl, så det er nødvendigt regelmæssigt at kontrollere batterietopladnings- og afladningstester for at sikre normal brug.??

Princippet om batteriopladning og -afladningstester

Batteriopladnings- og afladningstesteren er specielt designet til kontrolafladningseksperimentet, kapacitetstest, daglig vedligeholdelse af batteripakken, teknisk accept og andre DC-strømbelastningskapacitetstest af batteripakken.Ved hjælp af den nyeste trådløse kommunikationsteknologi kan batteriafladningsprocessen overvåges i realtid gennem pc-overvågningssoftwaren, og afladningsprocessen for hvert batteri kan overvåges.??

Strømforbrugsdelen af ​​batteriopladnings- og afladningstesteren bruger en ny type PTC keramisk modstand som afladningsbelastning, som helt undgår fænomenet rød varme og er sikker, pålidelig og forureningsfri.Hele maskinen styres af mikroprocessor, med flydende krystal display og menuer på både kinesisk og engelsk.Udseendet design er nyt, volumen er lille, vægten er let, og bevægelsen er praktisk.Efter at indstillingen af ​​forskellige afladningsparametre er afsluttet, fuldføres hele den konstante strømafladningsprocessen automatisk.Fuldstændig intelligent.Gør hele udledningsprocessen sikrere.

Det bærbare og intelligente professionelle design af batteriopladnings- og afladningstester-serien gør afladningstesten enkel og nem, reducerer i høj grad arbejdsintensiteten for professionelt vedligeholdelsespersonale og forbedrer videnskabstesten og intelligensen af ​​afladningstesten.??

Sådan bruger du batteriopladnings- og afladningstesteren

1.Forbind de positive og negative poler på udgangslinjen, den positive pol på batterikapacitetsdetektoren og den positive pol på batteriet er forbundet med hinanden, og det negative trin og det negative trin af batteriet er forbundet med hinanden.Når forbindelsen er fuldført, vil du høre en bip-alarm, som er promptlyden, efter at batterikapacitetsdetektoren er tændt.

2.Tryk nu på select-knappen for at prøve at aflade strømmen, og tryk også på select-knappen for at afslutte spændingen.Der er nogle andre taster, nulstillingstasten kan stoppe biplyden.Derefter begynder instrumentet at registrere afladningstiden.

3.Vælg derefter afladningsstrømmen, 7-14AH er 5A, 17-24AH er 10A.

4.Test derefter batteriets kapacitet, testen er 10,5V, og udfør derefter dyb afladning, spændingen er 3V.

5.Når udledningen stopper, vil den biplydende alarmlyd også stoppe.Nu hvor vi er færdige med at teste, er det tid til at fjerne batteriet.For at registrere afladningstiden er beregningsformlen: batterikapacitet = afladningsstrøm * afladningstid.??

Det kan ses, at batteriopladnings- og afladningstesteren er et uundværligt instrument i moderne produktion og produktion. batteriafladningstesteren er et intelligent instrument, som er meget praktisk at bruge.Elektroniske produkters levetid er dog begrænset, så det er meget nødvendigt at udføre regelmæssige kalibreringstest.Uanset om det er inspektion eller kalibrering af batteriopladnings- og afladningstesteren, er det nødvendigt at bruge et specifikt instrument, og det er bedst at hyre en professionel instrumentkalibrator til at udføre kalibreringen af ​​batteriopladnings- og afladningstesteren.