E-Nanny Electric fabrik sender til tiden til udenlandske kunder (Battery Discharge Test System)

2022-09-27

Den 5. august 2021 sendte E-Nanny Electric-fabrikken et parti af batteriafladningstestsystemet til Australien.Denne batch af udstyr inkluderer: batteripakkeafladningstestsystem, lithium-ion batteriafladningstestsystem, Lead Acid Battery Discharge Test System osv. 200 produkter.

Testsystem for batteriafladning

DBKR batteriafladningstestsystem produceret af vores virksomhed er en multifunktionel og fuldt programmerbar konstantstrømafladningsbelastningsgruppe med detaljerede dataopsamlings- og displayfunktioner.DBKR-batteriafladningstestsystemet har en brugervenlig touchscreen-menu og et komplet indbygget dataovervågnings-/opsamlingssystem, når det er parret med et trådløst modul og software.

I modsætning til basisbelastningsbanken er DBKR-batteriafladningstestsystemet en højteknologisk løsning, der indsamler data og genererer arkivregistreringer nemt og effektivt.

Disse produkter er udviklet i overensstemmelse med kravene i People's Republic of China Electric Power Industry Standard DL/T976-2005 "Preventive Test Regulations for Live Working Tools, Devices and Equipment" udstedt af National Development and Reform Commission iFolkerepublikken Kina.Opfyld de nationale standardkrav.

E-Nanny har selvstændigt undersøgt og udviklet med fokus på hvert produkt.Overhold høj kvalitet, hurtig levering og højkvalitets eftersalg for at sikre et godt virksomhedsimage på markedet, og er også anerkendt af et stort antal indenlandske og udenlandske kunder.