Power batteriafladningstester

2022-09-27

Strøm batteriafladningstesteren er designet til kapacitetstest og vedligeholdelse af 220V batteripakker fra forskellige kraftværksdriftskilder.Det er en sikker, bærbar og intelligent DC-udladningsbelastning.Batteriafladningstesteren kan løse de problemer, der opstår, når batteriet oplades og aflades.

Tester for strømafladning af batteri

Strømbatteriafladningstesteren kan også tilsluttes til batteripakkens onlinekapacitetsovervågningsenhed (BCSU).Når batteripakken er afladet, når terminalspændingen for en enkelt celle når den indstillede afskæringsspændingsværdi, vil BCSU meddele BDCT'en om at stoppe.Afladning for at undgå overafladning af batteriet, hvilket forårsager beskadigelse af batteriet.

Selvom denne testmetode ligner den traditionelle testmetode, behøver den ikke manuelt at justere belastningsstrømmen og registrere, og den kan nemt få de nødvendige data og forskellige analysekurver.Samtidig er den intelligente last lille i størrelsen, let i vægt og nem at håndtere.Det specielle højeffektive elektriske varmeelement producerer ikke rød varme, øger ikke omgivelsestemperaturen og har forskellige beskyttelsesfunktioner for at lette langsigtet uovervåget afladning og automatiske testregistreringer, specielt velegnet til batteriaccept og -verifikation. Det bruges til afladningtest og regelmæssige lejligheder til dyb udladning.

Strøm batteriafladningstesteren kan hjælpe mange elarbejdere med at udføre forskellige strømtests mere bekvemt, hvilket kan opnå multiplikatoreffektmed den halve indsats.